Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Pécsi Galéria

hu

Szolgáltatások

A Pécsi Galéria kiállítóterei exkluzív rendezvények, konferenciák ideális helyszíne. Különböző méretű termekkel és szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy rendezvényének teljes lebonyolításában segítségére lehessünk.

Rendezvény- és konferenciahelyszín értékesítés


Amennyiben a Pécsi Galéria aktuális kiállításának jellege megengedi lehetőség van a kiállítótér bérbevételére rendezvény vagy konferencia céljára maximum 250 főig. A feltételeket, időpontokat a működtetésért felelős Képzőművészeti Divízió vezetőjével illetve az értékesítési stáb munkatársaival kell egyeztetni. A megegyezést követően a stáb 2 munkanap alatt részletes ajánlatot készít a rendezvény teljes folyamatára, a felmerülő igényt közvetíti a ZSÖK üzemeltetése és a technikai személyzet felé, továbbá felelősséget vállal a terembérleti és szolgáltatási szerződés maradéktalan betartásáért.

Rendezvényekkel és kiállításokkal kapcsolatban forduljanak munkatársunkhoz:

Érsek Judit

projekt és üzleti értékesítő

ersek.judit@zsn.huA Pécsi Galéria alaprajzai:

Széchenyi téri galéria alaprajz

Tovább a Pécsi Galéria, a Művészetek és Irodalom Háza, a Zsolnay Kulturális Negyed, a Kodály Központ, valamint a Cella Septichora Látogatóközpont (Világörökség Pécs) közös értékesítési oldalára.

 

Kiadvány és műtárgy értékesítés

 
A korábbi években évente rendeztünk karácsony táján sikeres kiállításokat, vásárokat, melyek elsődleges célja az volt, hogy a lakosság ajándékozási szokásaiban változást hozzunk. A minőségi és művészi értékű kisebb, megvásárolható ajándéktárgyak bemutatása nem volt öncélú, hiszen mindkét fél jól járt, a vásárló hiteles, kedvező árú műtárgyat vett, a művész pedig bevételhez jutott. Ezt a korábbi gyakorlatot szeretnénk naponta elérhetővé tenni a közönség számára a Pécsi Galériában.